Team Racing

Racing Ruokintaopas

Madis Morna

Madis Morna on vuonna 1991 Eestissä syntynyt ammattiratsastaja ja ratsuttaja. Madis muuttii Suomeen vuonna 2011 kesätöihin tallille Riihimäelle ja päätti sitten jäädä Suomeen pidemmäksi aikaa. 2013 hän aloitti toiminimellä ratsastus- ja valmennuspalveluiden tarjoamisen. Siitä lähtien hän on rakentanut omaa uraa esteratsastuksessa, etsien itselleen hyviä asiakkaita ja kisahevosia. Hän on ratsastanut ja kouluttanut paljon nuoria hevosia niin este kuin koulupuolella. Nykyisin hän panostaa laadukkaisiin estehevosiin,  niiden iästä riippumatta. Ratsastuksen ohella hän pitää myös valmennuksia ja myy pienimuotoisesti hevosia.

Madiksen hevoset asuvat kotitallilla Liedossa. Hevoset syövät mm. Racing Selectediä ja Racing Mashiä. Madis on valmentautunut koulupuolella Maisa Torkkolan sekä Lilli Luoman kanssa ja estepuolella tärkeimmät vaikuttajat/valmentajat ovat olleet Tiit Kivisild ja Thiess Luther.

Tärkeimmät saavutukset:

2009 Juniorien hallimestaruus kulta ja Eestin mestaruus hopea

2015 Saavutuksia nuorten hevosten luokissa mm Laatuarvostelun voitto, Racing Trophy-sarjan voitto ja sijoituksia sekä Breeders Prize voitto.

2019 Sijoituksia ja voittoja 140 luokista kansainväliselle tasolle asti, mm. seniorien SM-kilpailuissa 7. 

2020 Lähti mukavasti käyntiin 120-145 tasolla. Alkuvuodesta haettiin rutiinia Hollannista, osallistuttiin sekä kansallisiin että kansainvälisiin kilpailuihin. GP-sijoituksia Suomessa.

2021 laatuarvostelun voitto sekä 3-sija,

Gp osakilpailuden sijoituksia sekä finaalin voitto. 

2022 GP osakilpailu voitto sekä sijoituksia. Myös muita voittoja ja sijoituksia 145cm tasolle asti kansallisissa sekä kansainvälisissä luokissa.