Racing Selected on matala tärkkelyksinen täysrehutyyppinen täydennysrehu kilpa- ja harrastehevosille sekä poneille.

Selected on valmistettu valikoiduista raaka-aineista ja siinä on erittäin matala tärkkelyspitoisuus. Se on suunniteltu hevosille, joiden ruokinnassa hiilihydraattien määrä halutaan pitää matalana. Racing Selected sopii erityisesti lihasongelmaisille ja mahahaavasta kärsiville, kaviokuumeherkille sekä metabolista syndroomaa sairastaville hevosille.

Racing Selected on rehuvaihtoehto ruokintaan, jossa helppoliukoisten hiilihydraattien määrä halutaan pitää matalana. Helppoliukoiset hiilihydraatit aiheuttavat ongelmia useille hevosryhmille, kuten mahahaavasta, metabolisesta syndroomasta tai lihasjäykkyydestä kärsiville hevosille ja kaviokuumeherkille hevosille. Racing Selected sopii paitsi erityisruokavalioon, myös ylläpitämään mahan terveyttä ja vähentämään tärkkelyskuormaa kaikkien hevosten ruokinnassa.

Tuote sisältää hevosen tarvitsemat kivennäiset, hivenaineet ja vitamiinit. Tuote sisältää sinkin, kuparin, mangaanin ja seleenin orgaanisessa eli luonnollisessa muodossa. Sinkki-, kupari- ja mangaanikelaatit sekä seleenimetioniini imeytyvät tehokkaasti aminohappojen tavoin ja hevoset saavat niistä parhaan hyödyn. Orgaaninen seleeni imeytyy aktiivisesti ja pystyy myös varastoitumaan elimistöön. Orgaaninen seleeni tukee elimistön vastustuskykyä. Racing Selected sisältää runsaasti energiaa kasviöljystä ja tuotteen energiapitoisuus on riittävä myös urheiluhevosten ruokintaan.

Keskeiset valmistusaineet: Sinimailasjauho, melassileike, vehnälese, ohramallas, pellavansiemenpuriste, kasviöljy ja -rasva, seosmelassi, suola, kivennäiset ja hivenaineet.

Hiivaton Kauraton Pelletti Soijaton Aminohappo-optimoitu Runsaasti kuitua Matala sokeri Matala tärkkelys

Annostus / päivä

 Litraa/vrk
Pikkuponit0,5 - 2
Isot ponit1,5 - 3
Hevoset3 - 6
Anna Racing Selectedin kanssa riittävästi karkearehua, esim. heinää. Voidaan annostella hevoselle kuivana tai kostutettuna. Soveltuu ruokinnan ainoaksi väkirehuksi, erillistä kivennäislisää ei tarvita käyttöohjeiden mukaan annosteltaessa. Säilytetään asianmukaisessa, kuivassa ja viileässä varastossa.

Ravintoaineet

Kosteus 12 %
Muuntokelpoinen energia 11,4 MJ/kg ka
Raakavalkuainen 13 %
Raakarasva 7 %
Raakakuitu 15,9 %
Tuhka 9,1 %
Tärkkelys 5 %
Sokeri 5 %
Lysiini 5,5 g/kg
Kalsium 9,1 g/kg
Fosfori 5,4 g/kg
Magnesium 4,3 g/kg
Natrium 7 g/kg
Sulava raakavalkuainen 10 %
Rauta 260 mg/kg
Kuparikelaatti (orgaaninen) 54 mg/kg
Mangaanikelaatti (orgaaninen) 70 mg/kg
Sinkkikelaatti (orgaaninen) 155 mg/kg
Jodi 1,4 mg/kg
Seleeni (hiivaton orgaaninen) 0,35 mg/kg
Koboltti 0,7 mg/kg
A-Vitamiini 14 000 ky/kg
D3-Vitamiini 1400 ky/kg
E-Vitamiini 570 mg/kg
K-Vitamiini 5 mg/kg
B1-Vitamiini 31 mg/kg
B2-Vitamiini 11,4 mg/kg
B6-Vitamiini 7 mg/kg
B12-Vitamiini 0,04 mg/kg
Biotiini 0,3 mg/kg
Niasiini 4 mg/kg
Pantoteenihappo 3 mg/kg
Foolihappo 5,6 mg/kg
C-Vitamiini 450 mg/kg
Tuotekoodi: SF4661 Pakkauskoko: 20 kg Lavakoko: 800 kg Ominaispaino: 700 g/litra