Team Racing

Racing Ruokintaopas

Jukka-Pekka Kauhanen / Dahlia-talli Oy

Dahlia-tallin omistaja ja vastuuvalmentaja Jukka-Pekka Kauhanen on kokenut ravivalmentaja, ohjastaja ja hevosten kasvattaja. Dahlia-tallin päätoimintaa ovat ravivalmennus sekä hevosten kasvatus pienimuotoisesti. Hevosia on karsinapaikoilla 24 ja pihatossa kaksi emätammaa varsoineen. Useat omat kasvatit ovat menestyneet hienosti ja mm. Santeri Dahlialla on ravikuninkuudet vuosilta 2001, 2002 ja 2005 (voitti aina kaikki matkat). Ohjastustilastossa vuodesta 1977 alkaen J-P:llä on startteja huikeat 10 390 kappaletta ja valmennustilastossa vuodesta 1999 alkaen startteja on yhteensä 3333. Vuonna 2013 J-P rikkoi 1000. voiton rajan.

J-P Kauhanen on käyttänyt Racing-rehuja pitkään ja on ollut tyytyväinen rehujen toimivuuteen: ”Olemme käyttäneet Racing-rehuja jo n. 20 vuotta ja olemme olleet tyytyväisiä ruokinnallisiin tuloksiin ja myös muuhun yhteistyöhön. Siirtyessämme täysrehuruokintaan tarkoituksena oli yksinkertaistaa ruokintaa, mutta samalla varmistaa riittävän laadukas ravintoaineiden saanti kilpahevosille. Tehdyt ruokintasuunnitelmat heinäanalyyseihin pohjautuen, ovat osoittautuneet toimiviksi, käytännöllisiksi ja kustannustehokkaaksi arjessa.”

”Rehuista päivittäisessä käytössä ovat Racing ProgressRacing SelectedRacing MineralRacing Mash sekä Racing Greenline. Tänä päivänä Mash rehu on korvannut kokonaan seosmelassin käytön ja se maistuu kaikille hevosille. Racing Selected on osoittautunut erittäin toimivaksi herkkävatsaisten ruokinnassa. Näillä rehuilla sekä hyvällä heinällä on saatu rakennettua hyvä perusruokinta ja kalliiden, ylimääräisten lisäravinteiden käyttö on pystytty minimoimaan.”