Sani Illi

Sani Illi on 2010 syntynyt ratsastaja Etelä-Pohjanmaalta. Sani aloitti säännöllisen ratsastamisen 2016 syksyllä, ollessaan eskarissa, ihan ratsastuskoulun tenavaryhmässä. Kotona ratsastuskoulussa tallikisoissa oli aina kiva ratsastaa, vaikka muuten ei satulassa vielä niin paljon vietetty aikaa. Nipsu 119cm korkea poni oli tärkeä alussa, sen jälkeen hevosia on peritty isoveljeltä ja kuljettu samaa polkua isoveljen kavionjäljissä. Maran kanssa HIHS:issä, Clairen kanssa ensimmäinen 120cm rata ja sitten Jonelta peritty Manouscha ja viime kaudella Janka ja lisäksi Manouschan sisko Naya. Naya on hevonen, jonka kanssa startattiin kaudella 2022 ensimmäinen 130cm rata.  

Äidin lisäksi pääosa valmennusvastuusta on Karilla Nevalalla ja välillä ratsastettu myös Ad van de Weteringin treeneissä. Kilpailut ovat olleet pääosin Suomessa, lisäksi kaudella 2022 kilpailtiin jo Belgiassa, Hollannissa, Espanjassa, Norjassa ja Ruotsissa lapsiratsastajaluokissa.  Pohjoismaiden- ja Baltian mestaruuksissa Ruotsin Flyingessä 2022 Manouschalla saatiin PM-hopeaa lapsiratsastajissa.

Hevoset ovat Sanille enemmän kuin kilpakumppaneita. Hevoset opettavat elämästä ja mahdollistavat muutakin kuin kilpaurheilun harrastamisen.

Arvokilpailumenestys

 2022 PM-hopeaa hevosella Manouscha van't Steenputje, Ruotsi Flyinge

 2022 PM-joukkuekultaa hevosella Manouscha van't Steenputje, Ruotsi, Flyinge

 2022 Ranking 1 lapsiratsastajissa, Valiomerkki 2022