Team Racing

Racing Ruokintaopas

Jone Illi

Jone Illi on vuonna 2007 syntynyt esteratsastaja Etelä-Pohjanmaalta. Jone aloitti ratsastuksen vuonna 2016 syksyllä ja ekan oman ponin Maran Jone sai lahjana 2017 juhannuksena.  Aika pian siirryttiin hevosiin ja Claire II oli loistava opetusmestari, joka Maran tavoin opetti ratsastajaa ja vei eteenpäin kilpauralla.

Jone Illi esteratsastuskisoissa

Ihan alusta saakka ratsastaminen on tapahtunut ratsastuskoulutuntien mukana. Kotona on ratsastuskoulua ja kotona ratsastetaan äidin silmän alla useita kertoja viikossa. Kari Nevala on ollut valmentajana ihan alusta saakka ja yhteystyötä on takana useiden valmennustuntien, kilpailujen ja puhelujen verran. Lisäksi on valmentauduttu liiton valmentajien Marina Ehnrothin ja  Ad van de Weteringin kanssa, joka Hollannista matkaa Suomeen ja on vienyt Suomen esteratsastusta eteenpäin. Ratsastus vie pääosan vapaa-ajasta ja treenaaminen on tavoitteellista, mutta tärkeää on myös pitää hauskaa ja fiilistellä hevosten kanssa.

Ykköshevonen on Eolita L, jonka kanssa on voitettu SM-kulta vuodesta 2019 joka vuosi. sen lisäksi vuonna 2022 Eolita voitti PM-kultaa ja EM-kultaa junioreissa. Elsa on hevosena taistelija ja saumaton yhteistyö radalla on mieletöntä. Ilo on ollut olla radalla myös hevosella Dolanda, jonka persoonallisen luonteen kanssa tietynlainen molemminpuolinen luottamus on ollut tärkeää. Celtas Quillian, Gregory Green ja Gawain, Suomessa syntyneitä hevosia, joiden omistajat ovat mahdollistaneet ne minulle kilpailtavaksi, ovat tärkeässä roolissa, niin oman ratsastamisen kehittymisen- ja kilpailemisen vuoksi.

Hevoset ovat SE juttu miksi tätä tehdään ja heille kuuluu menestymisestä suurin kiitos!

Arvokilpailumenestys:

2022 EM-Kultaa hevosella Eolita L, Espanja Oliva

2022 PM-kultaa hevosella Eolita L, Ruotsi Flyinge

2022 PM-joukkuekultaa juniorit, Ruotsi Flyinge

2022 SM-kultaa hevosella Eolita L, Suomi, Ypäjä

2022 Suomessa ranking 1 (jun. nuoret, sen.) ja valiomerkki juniorit

 2021 EM-finaaliin hevosella Eolita L , Portugal Vilamoura

2021 PM-pronssia hevosella Eolita L, Suomi Ypäjä

2021 SM-kultaa junioreissa Eolita L, Suomi Seinäjoki

2021 Suomessa ranking 1 (jun. nuoret, sen.) ja valiomerkki lapsiratsastajissa

2019 ja 2020 SM-kultaa lapsiratsastajissa Eolita L, Suomi, Salo ja Alahärmä