Team Racing

Racing Ruokintaopas

Brobacka Stable

Brobacka Stablella valmennetaan ravihevosia suurella sydämellä ja hevosta kuunnellen. Hevonen on yksilö ja jokaisen hevosen kohdalla niin valmennus kuin ruokinta tehdään hevoskohtaisesti. Toimipisteinä ovat maaseututalli Siuntiossa ja ratatalli Vermossa. Tämä mahdollistaa hevosten yksilöllisen treenin, tarvitsee se sitten enemmän mäkiä ja kuntotreeniä tai hiittivalmennusta radalla. Tiimiin kuuluu valmentaja Nina Pettersson-Perklen lisäksi apuvalmentajat Tom Eriksson, joka vastaa tallin Vermon yksiköstä, Teijo Ahola sekä useita hevosenhoitajia.

Hevonen ja ohjaaja raviradalla

Racing-rehuista ja tilalla itse viljellystä heinästä ja kaurasta hevoset saavat kaiken tarvitsemansa. Ruokinnassa luotetaan Racing-rehuihin, koska tallilla halutaan käyttää kotimaisia laaturehuja.

Brobacka Stablelta löytyy kaiken tasoisia ja ikäisiä hevosia. Tallista löytyy mm. monten hallitseva suomenmestari vm.-21 Target Kronos ja Gracefull Swamp Memorialin v. -20 voittanut Religious, sekä Vermon tallissa Vermon Suurkimpan hevonen Bolt Kronos. Tallilta käydään paljon myös Ruotsin puolella kilpailemassa, mistä hevosenomistajat ovat varsin tyytyväisiä.

Tallilla on nykyään myös pienimuotoista kasvatustoimintaa, josta toivotaan kehittyvän uusia tulevaisuuden tähtiä.