Uutuus Racing Sensitive

Horse on a field looking at camera

Uutuus Racing Sensitive

Herkkien hevosten täydennysrehu

Racing Sensitiven raaka-aineet on valittu tarkoin, jotta se sopisi mahdollisimman monelle tavanomaisille rehuraaka-aineille herkistyneille hevosille.

Sensitive tarjoaa energiaa hyvin sulavina kuituina, korkealaatuisista kasviöljyistä ja riisileseestä. Raaka-aineena käytetty ruohojauho koostuu nurminadasta ja puna-apilasta. Perunaproteiini puolestaan huolehtii tärkeiden aminohappojen riittävyydestä. Mahaystävällisessä rehussa on matala tärkkelys- ja sokeripitoisuus. Kivennäis-, hivenaine ja vitamiinipitoisuudet ovat korkeat ja rehu täyttää näiden tarpeet jo pienemmälläkin annoksella.

Racing Sensitive sisältää hevosen tarvitsemat kivennäiset, hivenaineet ja vitamiinit. Tuote sisältää sinkin, kuparin, mangaanin ja seleenin orgaanisessa eli luonnollisessa muodossa. Sensitivessä käytetty orgaaninen seleeni on hiivaton. Sinkki-, kupari- ja mangaanikelaatit sekä seleenimetioniini imeytyvät tehokkaasti aminohappojen tavoin ja hevoset saavat niistä parhaan hyödyn. Orgaaninen seleeni imeytyy aktiivisesti ja pystyy myös varastoitumaan elimistöön. Orgaaninen seleeni tukee elimistön vastustuskykyä.

Racing Sensitiven raaka-ainepohja on helposti turpoava, minkä vuoksi rehu suositellaan antamaan valmiiksi turvotettuna.

EI SISÄLLÄ seuraavia raaka-aineita: kauraa, ohraa, vehnää, sinimailasta, maissia, soijaa, pellavaa tai hiivaa.