Racing-rehujen uusi sukupolvi!

Horse on a field looking at camera

Racing-rehujen uusi sukupolvi!

Uusissa pakkauksissa huomiota on kiinnitetty visuaalisen ilmeen lisäksi myös säkkien selkeyteen ja luettavuuteen. Tuotteiden valmistusmenetelmää sekä raaka-aineita on kehitetty entisestään ja uutuutena seleeni on jatkossa orgaanisessa, mutta täysin hiivattomassa muodossa kaikissa pelletöidyissä säkkirehuissamme.

Racing-rehuilla on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu-merkintä, joka kertoo luotettavasti tuotteiden olevan vastuullisesti kotimaassa valmistettuja. Kotimaisuus on meille tärkeä arvo ja suurin osa Racing-rehuista valmistetaan Säkylän tehtaallamme.

Avainnostot rehusta helposti luettavissa etupuolelta.

Helppolukuiset symbolit rehusäkin etupuolella auttavat tunnistamaan rehun tärkeitä ominaisuuksia:

ORG+ symboli kertoo, että tuotteen kaikki lisätyt hivenaineet ovat helposti imeytyvässä orgaanisessa eli luonnollisessa muodossa. Luonnollisessa muodossa olevista hivenaineista puhuttaessa tarkoitetaan kelaattimuotoisia hivenaineyhdisteitä, jossa hivenaine on sitoutunut aminohappoon. Racing-rehuissa käytettävät sinkki-, kupari- ja mangaanikelaatit ovat sitoutuneet glysiiniin ja seleeni metioniinin. Säkkien uudistuksen yhteydessä olemme myös ottaneet käyttöön uuden orgaanisen seleenin muodon, joka on täysin hiivaton ja sopii näin myös hiiva-allergisille hevosille. Seleenin lähde on jatkossa selenometioniinin hydroksianalogi (OH-SeMet 3b814), joka valmistetaan puhtaasta metioniiniaminohaposta vaihtamalla aminohapon rikkimolekyyli seleeniin. Puhtautensa vuoksi OH-SeMet on myös tehokkain saatavilla oleva seleenin lähde!

Useissa Racing-rehuissa on suolistoterveyttä tukevaa suomalaista Progut®-hiivaa. Patentoidussa valmistusprosessissa hiiva on pilkottu pieniksi aktiivisiksi partikkeleiksi, jolloin betaglukaanit, mannaanioligosakkaridit (MOS) ja nukleotidit ovat helppoliukoisessa muodossa. Nämä vaikuttavat edullisesti suoliston mikrobikoostumukseen ja tehostavat mm. vasta-aineiden tuotantoa.

ExCellNT-valmistusprosessissa rehuraaka-aineet muokataan hevosen elimistölle optimoituun muotoon luonnollisella käsittelyllä, jossa parannetaan tuotteen ominaisuuksia, kuten sulavuutta, kasvisolutasolla. Racing-rehut eivät sisällä lisättyjä aromeja tai väri- ja säilöntäaineita eivätkä geenimuunneltuja raaka-aineita.

Uusissa Racing-rehusäkeissä on myös ”kurkistus” säkin sisälle eli kuva, josta näkee miltä tuote näyttää säkin sisällä. Tuotetekstit löytyvät säkistä neljällä eri kielellä. Tuotteen nimi ja ominaisväri näkyvät kätevästi varastossa myös säkin pohjasta.

Rehusäkeissä on tunnisteet helpottamassa esimerkiksi allergisen hevosen rehun valintaa:

Kaurattomuus on tunnistettavissa tästä merkinnästä.

Tästä merkistä tunnistat, ettei tuote sisällä sinimailasta.

Tästä merkistä tunnistat, ettei tuote sisällä soijaa.

Osa Racing-rehusäkeistä on jo uudistunut ja syksyn aikana löydät myös muut Racing-säkit uudella ilmeellä rehutoimittajaltasi.