Uusia innovaatioita hevosten ruokintaan

Laaja tutkimusverkosto
Hankkijan tutkimus- ja tuotekehitysyksikössä panostetaan vahvasti Racing-rehujen kehitystyöhön. Olemme yhdistäneet rehualan osaamisemme kotimaisista ja kansainvälisistä asiantuntijoista koostuvaan poikkitieteelliseen tutkimusverkostoon.

Yksi tärkeimmistä tutkimuskumppaneistamme on ranskalainen rehualan jättiläinen Invivo-NSA. Heillä on yli 70 rehutehdasta ympäri maailmaa ja markkinajohtajan asema Ranskassa. Liiketoimintaa tukee kolme eläintutkimusasemaa ja paikallisten projektitilojen verkosto. Hevosten ruokintatutkimus on osa Invivon tuotekehitysohjelmaa.

Tutkimusverkoston avulla olemme luoneet täydellisesti hevosten tarpeisiin soveltuvan rehusarjan, joka huomioi Suomessa käytettävien rehukasvien ominaisuudet ja täydentää niiden puutteet.

Innovaatioita
Tuotekehityksessä Hankkija on paneutunut näihin kehityskohteisiin ja yhdistänyt niihin täysin uudenlaisia innovaatioita. Malliesimerkki tästä työstä on useissa eri Racing-rehuissa käytetty patentoitu Progut®, josta kerrotaan tarkemmin Progut®-osiossa.

Hevosen rodusta, iästä ja käyttötarkoituksesta riippumatta Racing-rehu- sarjasta löytyy sopivat rehut kaikkiin ruokintatarpeisiin. Racing vahvistaa tiineenä olevaa tammaa ja luo hyvät lähtökohdat kasvavan varsan kehitykselle. Myöhemmässä vaiheessa Racing tukee hevosen kasvua ja kehitystä menestyväksi kilpahevoseksi tai hyvinvoivaksi siitos- tai harraste-eläimeksi. Racing-rehuja ja korsirehua yhdistelemällä voidaan taata hevoselle terveellinen rehuvalio koko elinkaarelle.