Racing Speedpower on energiapitoinen, kypsennetty täydennysrehu, jolla saat lisää vauhtia ja voimaa! Speedpower on kehitetty täydentämään kauraa harraste- ja urheiluhevosten ruokinnassa.

Racing Speedpower on runsaasti sulavia kuituja ja rasvahappoja sisältävä energiatiiviste kauran tai muun väkirehun täydennykseen. Vähän tärkkelystä ja sokereita sisältävä tiiviste antaa runsaasti energiaa valmennukseen ja kilpailusuoritukseen.

Speedpower sisältää sinkin, kuparin, mangaanin ja seleenin orgaanisessa eli luonnollisessa muodossa. Sinkki-, kupari- ja mangaanikelaatit sekä seleenimetioniini imeytyvät tehokkaasti aminohappojen tavoin ja hevoset saavat niistä parhaan hyödyn. Orgaaninen seleeni imeytyy aktiivisesti ja pystyy myös varastoitumaan elimistöön. Orgaaninen seleeni tukee elimistön vastustuskykyä.

Racing Speedpower sisältää tarvittavien vitamiinien, kivennäis- ja hivenaineiden lisäksi patentoitua Progut-suolistoparannetta, joka tukee suoliston toimintaa ja vastustuskykyä.

Keskeiset valmistusaineet: Ohra, melassileike, vehnälese, kasviöljy ja -rasva, kaurankuorijauho, suola, seosmelassi, vehnä, sinimailasjauho, fruktoosi, aminohapot, panimohiiva-Progut (Pat.nr. EP 1387620) sekä vitamiinit ja hivenaineet.

Lue lisää Progutista.

Pelletti Soijaton Aminohappo-optimoitu Progut® suolistoparannetta Runsaasti energiaa Matala sokeri Matala tärkkelys

Annostus / päivä

Energiarehua on helppo käyttää. Kevyessä työssä kulutuksen täydentämiseen riittää on noin 0,5 kg / hevonen / pv kauran joukkoon lisättynä. Normaalitason rasituksessa riittää noin 1 kg / pv kauran lisäksi. Raskaassa työssä ja kovassa rasituksessa päivittäinen annos on noin 1,5 kg /pv. kauran lisäksi.  Lopullinen käyttömäärä riippuu hevosen koosta, rasitustasosta, korsirehun laadusta jne.

Päiväannos suositellaan jakamaan 3–4 ruokintakertaan. Laita lisäksi tarjolle suolakivi. Runsaan hikoilun yhteydessä suosittelemme lisäksi elektrolyyttivalmisteen käyttöä. Totuta hevosesi Racing Speedpoweriin 1–2 viikon aikana. Rehu voidaan syöttää kuivana tai kostutettuna. Anna lisäksi riittävä määrä karkearehua.

Ravintoaineet

Kosteus 9,5 %
Muuntokelpoinen energia 12,2 MJ/kg ka
Raakavalkuainen 10,5 %
Raakarasva 9,5 %
Raakakuitu 8,5 %
Tuhka 14,4 %
Tärkkelys 18 %
Sokeri 8,2 %
Lysiini 6,7 g/kg
Kalsium 17 g/kg
Fosfori 6 g/kg
Magnesium 7 g/kg
Natrium 20 g/kg
Sulava raakavalkuainen 7,4 %
Rauta 400 mg/kg
Kuparikelaatti (orgaaninen) 100 mg/kg
Mangaanikelaatti (orgaaninen) 75 mg/kg
Sinkkikelaatti (orgaaninen) 260 mg/kg
Jodi 2,4 mg/kg
Seleeni (hiivaton orgaaninen) 0,64 mg/kg
Koboltti 0,8 mg/kg
A-Vitamiini 30 000 ky/kg
D3-Vitamiini 3000 ky/kg
E-Vitamiini 1320 mg/kg
K-Vitamiini 12 mg/kg
B1-Vitamiini 75 mg/kg
B2-Vitamiini 27 mg/kg
B6-Vitamiini 15 mg/kg
B12-Vitamiini 0,09 mg/kg
Biotiini 0,5 mg/kg
Niasiini 8 mg/kg
Foolihappo 12 mg/kg
C-Vitamiini 1125 mg/kg
Tuotekoodi: SF4655 Olomuoto: Pelletti Pakkauskoko: 20 kg Lavakoko: 800 kg Ominaispaino: 690 g/litra