Racing Sensitiven raaka-aineet on valittu tarkoin, jotta se sopisi mahdollisimman monelle useille tavanomaisille rehuraaka-aineille herkistyneille hevosille ja poneille. Mahaystävällinen Sensitive on matalatärkkelyksinen täysrehutyyppinen täydennysrehu. Sensitiven kivennäis-, hivenaine ja vitamiinipitoisuudet ovat korkeat ja se täyttää näiden tarpeet jo pienemmälläkin annoksella.

Sensitive tarjoaa energiaa hyvin sulavina kuituina, korkealaatuisista kasviöljyistä ja riisileseestä. Riisilese sisältää runsaasti luonnollista kasvirasvaa ja sillä on matala glykeeminen indeksi (GI), minkä ansiosta se luovuttaa tasaisesti energiaa elimistön käyttöön. Riisilese sisältää myös elimistölle tärkeitä luonnollisia antioksidantteja. Perunaproteiini puolestaan huolehtii tärkeiden aminohappojen riittävyydestä.

Tuote sisältää hevosen tarvitsemat kivennäiset, hivenaineet ja vitamiinit. Tuote sisältää sinkin, kuparin, mangaanin ja seleenin orgaanisessa eli luonnollisessa muodossa. Sensitivessä käytetty orgaaninen seleeni on hiivaton. Sinkki-, kupari- ja mangaanikelaatit sekä seleenimetioniini imeytyvät tehokkaasti aminohappojen tavoin ja hevoset saavat niistä parhaan hyödyn. Orgaaninen seleeni imeytyy aktiivisesti ja pystyy myös varastoitumaan elimistöön. Orgaaninen seleeni tukee elimistön vastustuskykyä.

Sensitiven raaka-ainepohja on helposti turpoava, minkä vuoksi rehu suositellaan antamaan valmiiksi turvotettuna.

Valmistusaineet: Melassileike, ruohojauho, riisilese, suola, perunaproteiini, monokalsiumfosfaatti, rypsiöljy, esiseokset, magnesiumoksidi, kalsiumkarbonaatti.

Sensitiven raaka-aineissa EI OLE seuraavia rehuaineita: kauraa, ohraa, vehnää, sinimailasta, maissia, soijaa, pellavaa, hiivaa.

Katso tästä Racing Sensitive -esite

Hiivaton Kauraton Pelletti Ei sinimailasta Viljaton Soijaton Aminohappo-optimoitu Runsaasti kuitua Matala sokeri Matala tärkkelys

Annostus / päivä

 Litraa / vrk
Hevoset1,5 - 3
Isot ponit1 - 1,5
Pienet ponit0,3 - 1

 

Soveltuu ainoaksi väkirehuksi, eikä erillistä kivennäislisää tarvita käyttöohjeiden mukaan annosteltaessa. Syötetään turvotettuna.

Ravintoaineet

Kosteus 12,0 %
Muuntokelpoinen energia 11,4 MJ/kg ka
Raakavalkuainen 11,5 %
Raakarasva 4,4 %
Raakakuitu 16,8 %
Tuhka 12,5 %
Tärkkelys 1,0 %
Sokeri 6,9 %
Lysiini 6,0 g/kg
Kalsium 14,0 g/kg
Fosfori 8,0 g/kg
Magnesium 7,0 g/kg
Natrium 14,0 g/kg
Sulava raakavalkuainen 8,5 %
Rauta 480 mg/kg
Kuparikelaatti (orgaaninen) 90 mg/kg
Mangaanikelaatti (orgaaninen) 80 mg/kg
Sinkkikelaatti (orgaaninen) 240 mg/kg
Jodi 2,3 mg/kg
Seleeni (hiivaton orgaaninen) 0,6 mg/kg
Koboltti 0,8 mg/kg
A-Vitamiini 28000 ky/kg
D3-Vitamiini 2800 ky/kg
E-Vitamiini 1250 mg/kg
K-Vitamiini 11 mg/kg
B1-Vitamiini 70 mg/kg
B2-Vitamiini 25 mg/kg
B6-Vitamiini 14 mg/kg
B12-Vitamiini 0,08 mg/kg
Biotiini 0,5 mg/kg
Niasiini 8 mg/kg
Foolihappo 11,5 mg/kg
C-Vitamiini 1000 mg/kg
Tuotekoodi: SF4844 Olomuoto: Pelletti Pakkauskoko: 20 kg Lavakoko: 800 kg Ominaispaino: 680 g/litra