Racing Prix on kaikille hevosille sopiva täysrehu-tyyppinen täydennysrehu. Prix on tasalaatuinen, hygieeninen ja maittava.

Racing Prix on helppokäyttöinen rakeinen hevosrehu, jonka monipuolinen koostumus takaa hevoselle täysipainoisen ruokinnan kovassakin rasituksessa. Kaurapohjainen Racing Prix turvaa hyvin ainoana väkirehuna käytettynä hevosen riittävän kivennäis- ja hivenaineiden sekä vitamiinien saannin. Erillistä kivennäislisää ei tarvita, mutta nuolukivi (Racing Rocky) varmistaa suolan saannin.

Tuote sisältää sinkin, kuparin, mangaanin ja seleenin orgaanisessa eli luonnollisessa muodossa. Sinkki-, kupari- ja mangaanikelaatit sekä selenometioniini imeytyvät tehokkaasti aminohappojen tavoin ja hevoset saavat niistä parhaan hyödyn. Orgaaninen seleeni imeytyy aktiivisesti ja pystyy myös varastoitumaan elimistöön. Orgaaninen seleeni tukee elimistön vastustuskykyä. Tuotteessa on käytössä hiivaton orgaanisen seleenin lähde nimeltä Selisseo®, jonka muoto on selenometioniinin hydroksianalogi (OH-SeMet 3b814). Tämä muoto seleenistä on täysin hiivaton. Selenometioniinin hydroksianalogi (3b814) valmistetaan puhtaasta metioniiniaminohaposta vaihtamalla aminohapon rikkimolekyyli seleeniin. Puhtautensa vuoksi OH-SeMet on myös tehokkain saatavilla oleva seleenin lähde!

Prix sisältää myös patentoitua, luonnollista Hankkijan oman tutkimustoiminnan tuloksena kehitettyä suolistoparannetta Progutia. Progut® tukee tutkitusti suoliston hyvinvointia ja edistää hyödyllisten suolistomikrobien kasvua. Progut tehostaa rehun hyväksikäyttöä ja edistää hevosen vastustuskykyä.

Lue lisää Progutista.

Keskeiset valmistusaineet: Kaura, melassileike, vehnälese, ruohojauho, ohra, kaurankuorijauho, ohramallasrehu, seosmelassi, pellavansiemenpuriste, suola, kasviöljy ja -rasva, perunaproteiini, Progut® -panimohiiva (Pat.nr. EP 1387620), kivennäiset ja hivenaineet.

Pelletti Ei sinimailasta Soijaton Aminohappo-optimoitu Progut® suolistoparannetta Runsaasti kuitua Matala sokeri

Annostus / päivä

 Litraa / vuorokausi
Varsat2,5 - 3
Ponit2,5 - 3
Harrastehevoset2,5 - 3
Siitostammat3 - 4,5
Urheiluhevoset4 - 5,5
Anna Racing Prixin kanssa riittävästi karkearehua, esim. heinää Voidaan annostella hevoselle kuivana tai kostutettuna. Käyttömäärään vaikuttavat korsirehun laatu ja määrä, hevosen koko, ikä, liikunnan ja rasituksen määrä. Säilytetään asianmukaisessa, kuivassa ja viileässä varastossa.

Ravintoaineet

Kosteus 12 %
Muuntokelpoinen energia 11,7 MJ/kg ka
Raakavalkuainen 12,1 %
Raakarasva 5,2 %
Raakakuitu 11,7 %
Tuhka 7,7 %
Tärkkelys 20,5 %
Sokeri 6,6 %
Lysiini 5 g/kg
Kalsium 7,0 g/kg
Fosfori 3,6 g/kg
Magnesium 3,3 g/kg
Natrium 7,0 g/kg
Sulava raakavalkuainen 8,8 %
Rauta 200 mg/kg
Kuparikelaatti (orgaaninen) 35 mg/kg
Mangaanikelaatti (orgaaninen) 50 mg/kg
Sinkkikelaatti (orgaaninen) 110 mg/kg
Jodi 1 mg/kg
Seleeni (hiivaton orgaaninen) 0,3 mg/kg
Koboltti 0,30 mg/kg
A-Vitamiini 10 000 ky/kg
D3-Vitamiini 1000 ky/kg
E-Vitamiini 440 mg/kg
K-Vitamiini 4 mg/kg
B1-Vitamiini 25 mg/kg
B2-Vitamiini 9 mg/kg
B6-Vitamiini 5 mg/kg
B12-Vitamiini 0,03 mg/kg
Biotiini 0,17 mg/kg
Niasiini 2 mg/kg
Foolihappo 4 mg/kg
C-Vitamiini 375 mg/kg
Tuotekoodi: SF4607 Olomuoto: Pelletti Pakkauskoko: 20 kg, 1000 kg Lavakoko: 800 kg Ominaispaino: 650 g/litra