Racing Peacemaker on kauraton täysrehutyyppinen täydennysrehu harraste- ja urheiluhevosille sekä -poneille. Sopii hevosille ja poneille, joille kaurapohjainen täysrehu tai yleensäkään kaura eivät sovi väkirehuksi.

Kauraton Peacemaker sopii kaikenlaisille hevosille. Sitä suositellaan erityisesti herkkämahaisille hevosille ja niille, joille kaura ei ole sopivin vaihtoehto. Monipuolinen, kypsennetty täysrehu luovuttaa energiaa tasaisesti. Maittava rehu sisältää runsaasti ruoansulatuskanavalle välttämättömiä sulavia kuituja. Raaka-aineiden ravintoaineet imeytyvät hevosen kannalta oikeaoppisesti ja ruuansulatus toimii hyvin. Racing Peacemaker täydentää korsirehun sellaisenaan, sillä se sisältää ainoana väkirehuna käytettynä kaikki hevosen tarvitsemat kivennäis- ja hivenaineet sekä vitamiinit.

Tuote sisältää sinkin, kuparin, mangaanin ja seleenin orgaanisessa eli luonnollisessa muodossa. Sinkki-, kupari- ja mangaanikelaatit sekä seleenimetioniini imeytyvät tehokkaasti aminohappojen tavoin ja hevoset saavat niistä parhaan hyödyn. Orgaaninen seleeni imeytyy aktiivisesti ja pystyy myös varastoitumaan elimistöön. Orgaaninen seleeni tukee elimistön vastustuskykyä.

Peacemaker sisältää myös patentoitua, luonnollista Hankkijan oman tutkimustoiminnan tuloksena kehitettyä suolistoparannetta Progutia. Progut tukee tutkitusti suoliston hyvinvointia ja edistää hyödyllisten suolistomikrobien kasvua. Progut tehostaa rehun hyväksikäyttöä ja edistää hevosen vastustuskykyä.

Lue lisää Progutista.

Keskeiset valmistusaineet: Ohra, melassileike, sinimailasjauho, vehnälese, ohramallas, seosmelassi, kasviöljy ja -rasva, pellavansiemenpuriste, suola, Progut®-panimohiiva (Pat.nr. EP 1387620), kivennäiset ja hivenaineet.

Kauraton Pelletti Soijaton Aminohappo-optimoitu Progut® suolistoparannetta Runsaasti energiaa Runsaasti kuitua Matala sokeri

Annostus / päivä

 Litraa/vrk
Pikkuponit 0,5 - 2
Isot ponit2,5 - 3
Varsat2,5 - 3
Siitostammat3 - 4,5
Harrastehevoset3 - 4,5
Urheiluhevoset4 - 5,5
Anna Racing Peacemakerin kanssa riittävästi karkearehua, esim. heinää. Soveltuu ruokinnan ainoaksi väkirehuksi, erillistä kivennäislisää ei tarvita käyttöohjeiden mukaan annosteltaessa. Säilytetään asianmukaisessa, kuivassa ja viileässä varastossa.

Ravintoaineet

Kosteus 12 %
Muuntokelpoinen energia 12,6 MJ/kg ka
Raakavalkuainen 12,1 %
Raakarasva 6,1 %
Raakakuitu 10,4 %
Tuhka 7,5 %
Tärkkelys 22,5 %
Sokeri 5,6 %
Lysiini 5 g/kg
Kalsium 7 g/kg
Fosfori 4 g/kg
Magnesium 3,8 g/kg
Natrium 7 g/kg
Sulava raakavalkuainen 8,9 %
Rauta 250 mg/kg
Kupari 35 mg/kg
Mangaani 50 mg/kg
Sinkki 110 mg/kg
Jodi 1 mg/kg
Seleeni (hiivaton orgaaninen) 0,3 mg/kg
Koboltti 0,4 mg/kg
A-Vitamiini 10 000 ky/kg
D3-Vitamiini 1000 ky/kg
E-Vitamiini 440 mg/kg
K-Vitamiini 4 mg/kg
B1-Vitamiini 25 mg/kg
B2-Vitamiini 9 mg/kg
B6-Vitamiini 5 mg/kg
B12-Vitamiini 0,03 mg/kg
Biotiini 0,17 mg/kg
Niasiini 2 mg/kg
Foolihappo 4 mg/kg
C-Vitamiini 375 mg/kg
Tuotekoodi: SF4667 Olomuoto: Pelletti Pakkauskoko: 20 kg, 1000 kg Lavakoko: 800 kg Ominaispaino: 650 g/litra