Racing HepoLac on maittava, pelletöity täydennysrehuseos hevosille. Se on kehitetty tukemaan suoliston normaalia toimintaa päivittäisessä käytössä. Racing HepoLac sisältää patentoitua ProGut®-suolistoparannetta ja ZooLac®-valmistetta.

Progut®-suolistoparanne tukee tutkitusti suoliston mikrobitasapainoa ja ravintoaineiden imeytyvyyttä sekä eläimen vastustuskykyä. Lue lisää Progutista.

Käymisprosessilla tuotettu ZooLac®-valmiste kiinnittyy suolen pintaan muodostaen fyysisen esteen haitallisten bakteerien kiinnittymiselle. Samalla ZooLac® tukee tehokkaasti hyvien maitohappoa tuottavien mikrobien kasvua ohutsuolessa ja edistävät tätä kautta tehokkaasti suoliston luontaista vastustuskykyä sekä heikentävät haitallisten mikrobien elinolosuhteita.

Pellavansiemenpuriste ylläpitää suoliston toimintaa ja sen lima-aine mysiini tukee mahan limakalvoja. Se edistää myös epäpuhtauksien, kuten esimerkiksi hiekan, kulkeutumista ulos suolistosta. Pellavarouheen sisältämät sulavat kuidut ovat hyödyksi suolistolle. Lisäksi pellavansiemenen linoleeni- ja linolirasvahapot edistävät karvan kiiltoa ja hyvää kuntoa. Melassi, sinimailasjauho ja porkkanahiutale tekevät Racing HepoLacista hyvin maittavan.

Tuotteen voi turvottaa lämpimässä vedessä ennen syöttämistä.

Koostumus: Pellavansiemenpuriste, melassileike, seosmelassi, sinimailanen,  ZooLac®-vinassi, Progut®-suolistoparanne, porkkanahiutale.

Racing HepoLac on korvannut valikoimissa aikaisemmin olleen Racing Hepolux-tuotteen. Käyttötarkoitus on sama kuin Hepoluxilla, mutta resepti on entistä tehokkaampi.

Kauraton Viljaton Progut® suolistoparannetta

Annostus / päivä

Ponit100-200 g/vrk
Hevoset200-300 g/vrk

Ravintoaineet

Raakavalkuainen 19,6 %
Raakarasva 8,3 %
Raakakuitu 12,0 %
Tuhka 7,7 %
Lysiini 8,4 g/kg
Kalsium 6,6 %
Fosfori 5,8 %
Magnesium 1 g/kg
Natrium 2,3 g/kg
Sulava raakavalkuainen 155 g/kg
Energiapitoisuus 11,6 MJ/kg
Tuotekoodi: VIF86152 Olomuoto: Rae Pakkauskoko: 9 kg Ominaispaino: 1 dl = n. 62 g