Racing Easy Pro on aminohappo-optimoitu rypsipohjainen valkuaisrehu hevosille. Tuotteen rypsipitoisuus on lähes 90 %. Rypsistä saatavaa valkuaista täydentää laadukas kotimainen perunaproteiini. Perunaproteiini on aminohappokoostumukseltaan yksi parhaista saatavilla olevista valkuaislähteistä. Maittavuutta tuotteeseen tuo valkuaispitoinen, nuorella kasvuasteella korjattu kuivattu ruohojauho. Lisäksi Easy Pro -tuotteeseen on lisätty puhtaana aminohappona hevosille tärkeää lysiiniä.

Racing Easy Pro sopii erityisesti varsoille ja kasvaville hevosille, siitostammoille sekä valmennettaville hevosille. Kaikille näille hevosryhmille on tärkeää myös riittävä E-vitamiinin saanti. Racing Easy Pro sisältää lisättyä E-vitamiinia 700 mg/kg. Tuotteen koostumus on suunniteltu myös monille allergisille hevosille sopivaksi, sillä se ei sisällä ollenkaan viljoja, sinimailasta, soijaa tai hiivaa.

Keskeiset valmistusaineet: Rypsirouhe, rypsipuriste, ruohojauho, seosmelassi, kasviöljy, esiseokset, aminohapot, perunaproteiini.

Hiivaton Kauraton Pelletti Ei sinimailasta Viljaton Soijaton Aminohappo-optimoitu Runsaasti valkuaista Matala sokeri Matala tärkkelys

Annostus / päivä

0,5-2 litraa päivässä hevosen muusta ruokinnasta ja rasituksesta riippuen. 

Ravintoaineet

Kosteus 12 %
Raakavalkuainen 31 %
Raakarasva 6 %
Raakakuitu 12,2 %
Tuhka 6,4 %
Tärkkelys 3,2 %
Sokeri 7,4 %
Lysiini 20 g/kg
Kalsium 7,5 g/kg
Fosfori 9,1 g/kg
Magnesium 4,1 g/kg
Natrium 0,7 g/kg
Sulava raakavalkuainen 26 %
Rauta 135 mg/kg
Kupari 5,4 mg/kg
Mangaani 54 mg/kg
Sinkki 54 mg/kg
Jodi 0,5 mg/kg
Seleeni 0,1 mg/kg
Koboltti 0,05 mg/kg
E-Vitamiini 700 mg/kg
Energiapitoisuus 11,7 MJ/kg ka
Tuotekoodi: SF4738 Olomuoto: Pelletti Pakkauskoko: 20 kg Lavakoko: 800 kg Ominaispaino: 700 g/l