Pellavainen pellavansiemenöljy

Made in Finland

Pellavainen pellavansiemenöljy on kotimainen luonnontuote.

Pellavainen pellavasiemenöljyn terveelliset rasvahapot, kuten alfalinoleenihappo (LLA) ja linolihappo, lisäävät kotieläinten hyvinvointia. Pellavansiemenöljy sisältää myös A- ja E-vitamiinia. Pellavainen-öljy on kylmäpuristettua. Pellavainen ei sisällä lisäaineita.

Pellavainen-öljy tukee hevosen ihon, karvapeitteen ja kavioiden kuntoa. Käyttämällä Pellavainen pellavansiemenöljyä päivittäin, eläin saa välttämättömiä omega-3- (alfalinoleenihappo) ja omega-6-(linolihappo) rasvahappoja sekä lisäksi omega-9:ää (öljyhappo).

Pellavansiemenöljy on kaikista tunnetuista kasviöljyistä paras alfalinoleenihapon(omega-3) lähde. Alfalinoleenihappo ja linolihappo ovat elimistölle välttämättömiä rasvahappoja, jotka ovat tärkeitä solukalvojen rakennusaineita ja vaikuttavat suotuisasti verenkiertoelimistön ja ihon kuntoon.

Kauraton Viljaton Runsaasti energiaa

Annostus / päivä

Pellavainen pellavansiemenöljyä suositellaan käytettäväksi päivittäin. Rehuun sekoitettuna 2-4 ruokalusikallista päivässä. Energialisänä 2-5 desilitraa päivässä. Maksimikäyttömäärä 1dl/100 elopainokiloa/päivä kahteen annoskertaan jaettuna. Erityisen suositeltavaa lääkekuurien yhteydessä ja tiineille eläimille.

Ravintoaineet

Energiapitoisuus 32,5 MJ/kg
Tuotekoodi: SF82310 (1l), SF82311 (5l) Olomuoto: Öljy Pakkauskoko: 1l, 5l