Racing Sensitive 20 kg

Racing Sensitiven raaka-aineet on valittu tarkoin, jotta se sopisi mahdollisimman monelle useille tavanomaisille rehuraaka-aineille herkistyneille hevosille ja poneille. Mahaystävällinen Sensitive on matalatärkkelyksinen täysrehutyyppinen täydennysrehu. Sensitiven kivennäis-, hivenaine ja vitamiinipitoisuudet ovat korkeat ja se täyttää näiden tarpeet jo pienemmälläkin annoksella.

Sensitive tarjoaa energiaa hyvin sulavina kuituina, korkealaatuisista kasviöljyistä ja riisileseestä. Riisilese sisältää runsaasti luonnollista kasvirasvaa ja sillä on matala glykeeminen indeksi (GI), minkä ansiosta se luovuttaa tasaisesti energiaa elimistön käyttöön. Riisilese sisältää myös elimistölle tärkeitä luonnollisia antioksidantteja. Perunaproteiini puolestaan huolehtii tärkeiden aminohappojen riittävyydestä.

Tuote sisältää hevosen tarvitsemat kivennäiset, hivenaineet ja vitamiinit. Tuote sisältää sinkin, kuparin, mangaanin ja seleenin orgaanisessa eli luonnollisessa muodossa. Sensitivessä käytetty orgaaninen seleeni on hiivaton. Sinkki-, kupari- ja mangaanikelaatit sekä seleenimetioniini imeytyvät tehokkaasti aminohappojen tavoin ja hevoset saavat niistä parhaan hyödyn. Orgaaninen seleeni imeytyy aktiivisesti ja pystyy myös varastoitumaan elimistöön. Orgaaninen seleeni tukee elimistön vastustuskykyä.

Sensitiven raaka-ainepohja on helposti turpoava, minkä vuoksi rehu suositellaan antamaan valmiiksi turvotettuna.

Valmistusaineet: Melassileike, ruohojauho, riisilese, suola, perunaproteiini, monokalsiumfosfaatti, rypsiöljy, esiseokset, magnesiumoksidi, kalsiumkarbonaatti.

Sensitiven raaka-aineissa EI OLE seuraavia rehuaineita: kauraa, ohraa, vehnää, sinimailasta, maissia, soijaa, pellavaa, hiivaa.

Katso tästä Racing Sensitive -esite

Pelletti
Kauraton
Viljaton
Aminohappo-optimoitu
Runsaasti kuitua
Matala sokeri
Matala tärkkelys
Avainlippu
Ominaispaino: 680 g/litra
Annostus / päivä
  Litraa / vrk
Hevoset 1,5 - 3
Isot ponit 1 - 1,5
Pienet ponit 0,3 - 1

 

Soveltuu ainoaksi väkirehuksi, eikä erillistä kivennäislisää tarvita käyttöohjeiden mukaan annosteltaessa. Syötetään turvotettuna.

Ravintoaineet
  • Tuotekoodi: SF4844 • Olomuoto: Pelletti • Pakkauskoko: 20 kg • Lavakoko: 800 kg • Ominaispaino: 680 g/litra