Racing Regular

Racing Regular on laadukas täysrehu tyyppinen täydennysrehu kaikille hevosille ja poneille kilpailukykyiseen hintaan.

Racing Regular on monipuolinen ja maittava täydennysrehu hevosille ja poneille. Tuotteen energiapitoisuus on varsin alhainen, ja se sisältää kaikki tarvittavat hivenaineet ja vitamiinit sekä runsaasti kuitua, joka edistää ruoansulatuskanavan hyvinvointia. Tuote sisältää sinkin, kuparin, mangaanin ja seleenin orgaanisessa eli luonnollisessa muodossa. Sinkki-, kupari- ja mangaanikelaatit sekä seleenimetioniini imeytyvät tehokkaasti aminohappojen tavoin ja hevoset saavat niistä parhaan hyödyn. Orgaaninen seleeni imeytyy aktiivisesti ja pystyy myös varastoitumaan elimistöön. Orgaaninen seleeni tukee elimistön vastustuskykyä. Regular sisältää myös runsaasti kavioiden ja karvapeitteen hyvinvointia edistävää biotiinia. Racing Regular on laadukkaista raaka-aineista valmistettu edullinen, tasalaatuinen ja hygieeninen kypsennetty perusrehu. Ruokinnassa se tarjoaa oivallisen vaihtoehdon kaura- ja kivennäisrehuille.

Racing Regular sisältää runsaasti kuitua ruoansulatuskanavan hyvinvointiin ja tuotteen energiapitoisuus on matalahko. Racing Regularia suositellaan erityisesti harrastehevosille ja poneille. Regular ei sisällä sinimailasta eikä soijaa, joten se sopii myös näille aineille allergisille hevosille.

Keskeiset valmistusaineet: Kaurankuorijauho, melassileike, ohra, kaura, ohramallas, vehnälese, seosmelassi, perunaproteiini, suola, kasviöljy ja -rasva, kivennäiset ja hivenaineet, biotiini.

Pelletti
Aminohappo-optimoitu
Runsaasti kuitua
Matala sokeri
Avainlippu
Ominaispaino: 620 g/litra
Annostus / päivä
Litraa Litraa/vrk
Pikkuponit 0,5 - 2
Isot ponit 1,5 - 3
Hevoset 3 - 6

Anna Racing Regularin kanssa riittävästi karkearehua, esim. heinää. Voidaan annostella hevoselle kuivana tai kostutettuna. Soveltuu ruokinnan ainoaksi väkirehuksi, erillistä kivennäislisää ei tarvita käyttöohjeiden mukaan annosteltaessa. Säilytetään asianmukaisessa, kuivassa ja viileässä varastossa.

Ravintoaineet
  • Tuotekoodi: SF3936 • Olomuoto: Pelletti • Pakkauskoko: 25 kg • Lavakoko: 750 kg • Ominaispaino: 620 g/litra