Racing Selected

Racing Selected on matala tärkkelyksinen täysrehutyyppinen täydennysrehu kilpa- ja harrastehevosille sekä poneille.

Selected on valmistettu valikoiduista raaka-aineista ja siinä on erittäin matala tärkkelyspitoisuus. Se on suunniteltu hevosille, joiden ruokinnassa hiilihydraattien määrä halutaan pitää matalana. Racing Selected sopii erityisesti lihasongelmaisille ja mahahaavasta kärsiville, kaviokuumeherkille sekä metabolista syndroomaa sairastaville hevosille.

Racing Selected on rehuvaihtoehto ruokintaan, jossa helppoliukoisten hiilihydraattien määrä halutaan pitää matalana. Helppoliukoiset hiilihydraatit aiheuttavat ongelmia useille hevosryhmille, kuten mahahaavasta, metabolisesta syndroomasta tai lihasjäykkyydestä kärsiville hevosille ja kaviokuumeherkille hevosille. Racing Selected sopii paitsi erityisruokavalioon, myös ylläpitämään mahan terveyttä ja vähentämään tärkkelyskuormaa kaikkien hevosten ruokinnassa. 

Tuote sisältää hevosen tarvitsemat kivennäiset, hivenaineet ja vitamiinit. Tuote sisältää sinkin, kuparin, mangaanin ja seleenin orgaanisessa eli luonnollisessa muodossa. Sinkki-, kupari- ja mangaanikelaatit sekä seleenimetioniini imeytyvät tehokkaasti aminohappojen tavoin ja hevoset saavat niistä parhaan hyödyn. Orgaaninen seleeni imeytyy aktiivisesti ja pystyy myös varastoitumaan elimistöön. Orgaaninen seleeni tukee elimistön vastustuskykyä. Racing Selected sisältää runsaasti energiaa kasviöljystä ja tuotteen energiapitoisuus on riittävä myös urheiluhevosten ruokintaan. 

Keskeiset valmistusaineet: Sinimailasjauho, melassileike, vehnälese, ohramallas, pellavansiemenpuriste, kasviöljy ja -rasva, seosmelassi, suola, kivennäiset ja hivenaineet.

Pelletti
Kauraton
Aminohappo-optimoitu
Runsaasti kuitua
Matala sokeri
Matala tärkkelys
Avainlippu
Ominaispaino: 700 g/litra
Annostus / päivä
  Litraa/vrk
Pikkuponit 0,5 - 2
Isot ponit 1,5 - 3
Hevoset 3 - 6

Anna Racing Selectedin kanssa riittävästi karkearehua, esim. heinää. Voidaan annostella hevoselle kuivana tai kostutettuna. Soveltuu ruokinnan ainoaksi väkirehuksi, erillistä kivennäislisää ei tarvita käyttöohjeiden mukaan annosteltaessa. Säilytetään asianmukaisessa, kuivassa ja viileässä varastossa.

Ravintoaineet
  • Tuotekoodi: SF4661 • Pakkauskoko: 20 kg • Lavakoko: 800 kg • Ominaispaino: 700 g/litra