Racing Mash

Racing Mash on maittava, laadukkaista kuituraaka-aineista valmistettu täydennysrehu hevosille ja poneille. 

Voidaan käyttää myös lisäämään hevosen juomahalukkuutta esimerkiksi kilpailumatkoilla, sekoittamalla vähän Mashia ämpärilliseen vettä.

Rehulla voidaan korvata osa kaurasta, jolloin rehuannoksesta tulee monipuolisempi ja maittavampi. Racing Mash on sokeri- ja tärkkelyspitoisuudeltaan matala ja se sisältää lisäksi ruoansulatukselle välttämättömiä kuituja, jotka ovat helposti sulavassa muodossa. Mash sisältää myös lesettä ja pellavaa, jotka edistävät suoliston liikettä ja rehu sopii siten myös ähkyherkille hevosille. Mash ei sisällä ollenkaan kokojyväviljaa eli se on viljaton. Pellavapuriste huolehtii ruoansulatuskanavan terveydestä. Tuotteen sisältämä suola lisää maittavuutta ja tehostaa veden imeytymistä suolistosta. Lisäksi se korvaa suorituksessa hikenä menetettyjä suoloja ja nopeuttaa siten hevosen palautumista suorituksen jälkeen.

Keskeiset valmistusaineet: Vehnälese, melassileike, seosmelassi, pellavansiemenpuriste, suola, kasviöljy ja -rasva.

 

Pelletti
Kauraton
Viljaton
Runsaasti energiaa
Runsaasti kuitua
Matala sokeri
Matala tärkkelys
Avainlippu
Ominaispaino: 670 g/litra
Annostus / päivä
Hevoset ja ponit 0,5 - 3 litraa / päivä

Racing Mash turvotetaan lämpimässä vedessä ennen käyttöä. Sekoitussuhde on vähintään yksi osa rehua ja kaksi osaa vettä, mutta vettä voidaan lisätä tarpeen vaatiessa enemmänkin. Säilytetään asianmukaisessa, kuivassa ja viileässä varastossa.

Ravintoaineet
  • Tuotekoodi: SF4633 • Olomuoto: Pelletti • Pakkauskoko: 20 kg • Lavakoko: 800 kg • Ominaispaino: 670 g/litra