Racing Junior Pro

Racing Junior Pro varsoille suunniteltu täysrehutyyppinen täydennysrehu, joka sisältää runsaasti varsan kasvulle välttämättömiä aminohappoja. Soveltuu ainoaksi väkirehuksi, eikä erillistä kivennäislisää tarvita käyttöohjeiden mukaan annosteltaessa.

Rehu sisältää runsaasti hyvälaatuista valkuaista, jota kasvava varsa tarvitsee etenkin luuston ja lihaksiston kasvuun ja kehittymiseen sekä vastustuskykyyn. Junior Pro sisältää myös riittävästi hevosille elintärkeää lysiiniä.

Koostumuksessa on huomioitu pikkuvarsojen korkeampi kivennäisaineiden ja vitamiinien tarve, jotta varsa saa kohtuullisillakin syöttömäärillä (1-2 kg) riittävän määrän kivennäisiä. Rehu sisältää kohtuullisesti energiaa, joka mahdollistaa varsan tasaisen ja vahvan kasvun. Junior Prohon on lisätty lisäksi D-vitamiinia, joka edesauttaa kalsiumin imeytymistä. Racing Junior Pro sisältää varsan kehitykselle tärkeää K-vitamiinia, joka on tärkeä vitamiini turvaamaan varsan tasapainoista kasvua etenkin sisäruokintakaudella. Tutkimuksissa K-vitamiinin on todettu lisäävän luuston tiheyttä ja ennaltaehkäisevän esimerkiksi irtopalojen muodostumista. Rehu on valmistettu mahaystävällisistä, laadukkaista raaka-aineista ja siinä on matala tärkkelyspitoisuus. Junior Pro sisältää lisäksi patentoitua Progut®- suolistoparannetta, joka tukee tutkitusti positiivisesti suoliston toimintaa ja hevosen vastustuskykyä.

Tuote sisältää sinkin, kuparin, mangaanin ja seleenin orgaanisessa eli luonnollisessa muodossa. Sinkki-, kupari- ja mangaanikelaatit sekä selenometioniini imeytyvät tehokkaasti aminohappojen tavoin ja hevoset saavat niistä parhaan hyödyn. Orgaaninen seleeni imeytyy aktiivisesti ja pystyy myös varastoitumaan elimistöön. Orgaaninen seleeni tukee elimistön vastustuskykyä. Tuotteessa on käytössä hiivaton orgaanisen seleenin lähde nimeltä Selisseo®, jonka muoto on selenometioniinin hydroksianalogi (OH-SeMet 3b814). Tämä muoto seleenistä on täysin hiivaton ja sopii näin myös hiiva-allergisille hevosille. Selenometioniinin hydroksianalogi (3b814) valmistetaan puhtaasta metioniiniaminohaposta vaihtamalla aminohapon rikkimolekyyli seleeniin. Puhtautensa vuoksi OH-SeMet on myös tehokkain saatavilla oleva seleenin lähde!

Keskeiset valmistusaineet: Kaura, sinimailasjauho, melassileike, soijarouhe, vehnälese, seosmelassi, ohramallasrehu, kalsiumkarbonaatti, kasviöljy ja -rasva, suola, aminohapot, Progut®-panimohiiva (Pat.nr. EP 1387620), kivennäiset ja hivenaineet.

Lue lisää Progutista.

Pelletti
Aminohappo-optimoitu
Ca:P optimoitu
Progut® suolistoparannetta
Runsaasti valkuaista
Matala sokeri
Matala tärkkelys
Avainlippu
Ominaispaino: 690 g/ litra
Annostus / päivä

Annostus varsa (aikuispaino 550 kg)

 

3-6 kk

1-2 kg/ vrk (heinää vapaasti)
6-12 kk 2-3 kg / vrk (heinää vapaasti)
1-2 v 2-3 kg / vrk + kivennäislisä

 

Ponivarsoille annostus painon mukaan. Voidaan annostella hevoselle kuivana tai kostutettuna. Säilytetään asianmukaisessa, kuivassa ja viileässä varastossa.

Ravintoaineet
  • Tuotekoodi: SF4699 • Olomuoto: Pelletti/rae • Pakkauskoko: 20 kg • Lavakoko: 800kg • Ominaispaino: 690 g/ litra