Racing HepoLac

Racing HepoLac on maittava, pelletöity täydennysrehuseos hevosille. Se on kehitetty tukemaan suoliston normaalia toimintaa päivittäisessä käytössä. 

Racing HepoLac sisältää patentoitua ProGut®-suolistoparannetta ja thermostabiloitua Acidophilus Lactobacillus -maitohappobakteerikantaa nimeltä ZooLac®.  

Progut®-suolistoparanne tukee tutkitusti suoliston mikrobitasapainoa ja ravintoaineiden imeytyvyyttä sekä eläimen vastustuskykyä. Lue lisää Progutista.

Käymisprosessilla tuotetut thermostabiloidut ZooLac®-maitohappobakteerit kiinnittyvät suolen pintaan muodostaen fyysisen esteen haitallisten bakteerien kiinnittymiselle. Samalla ZooLac® -maitohappobakteerit tukevat tehokkaasti hyvien maitohappoa tuottavien mikrobien kasvua ohutsuolessa ja edistävät tätä kautta tehokkaasti suoliston luontaista vastustuskykyä sekä heikentävät haitallisten mikrobien elinolosuhteita. 

Pellavansiemenpuriste ylläpitää suoliston toimintaa ja sen lima-aine mysiini tukee mahan limakalvoja. Se edistää myös epäpuhtauksien, kuten esimerkiksi hiekan, kulkeutumista ulos suolistosta. Pellavarouheen sisältämät sulavat kuidut ovat hyödyksi suolistolle. Lisäksi pellavansiemenen linoleeni- ja linolirasvahapot edistävät karvan kiiltoa ja hyvää kuntoa. Melassi, sinimailasjauho ja porkkanahiutale tekevät Racing HepoLacista hyvin maittavan.

Tuotteen voi turvottaa lämpimässä vedessä ennen syöttämistä.

Koostumus: Pellavansiemenpuriste, melassileike, seosmelassi, sinimailanen,  ZooLac®-vinassi, Progut®-suolistoparanne, porkkanahiutale.

 

Racing HepoLac on korvannut valikoimissa aikaisemmin olleen Racing Hepolux-tuotteen. Käyttötarkoitus on sama kuin Hepoluxilla, mutta resepti on entistä tehokkaampi.

 

Kauraton
Viljaton
Progut® suolistoparannetta
Avainlippu
Ominaispaino: 1 dl = n. 62 g
Annostus / päivä
Ponit 100-200 g/vrk
Hevoset 200-300 g/vrk
Ravintoaineet
  • Tuotekoodi: VIF86152 • Olomuoto: Rae • Pakkauskoko: 9 kg • Ominaispaino: 1 dl = n. 62 g