Racing Easy Pro

Racing Easy Pro on uusi aminohappo-optimoitu rypsipohjainen valkuaisrehu hevosille. Tuotteen rypsipitoisuus on lähes 90 %. Rypsistä saatavaa valkuaista täydentää laadukas kotimainen perunaproteiini. Perunaproteiini on aminohappokoostumukseltaan yksi parhaista saatavilla olevista valkuaislähteistä. Maittavuutta tuotteeseen tuo valkuaispitoinen, nuorella kasvuasteella korjattu kuivattu ruohojauho. Lisäksi Easy Pro -tuotteeseen on lisätty puhtaana aminohappona hevosille tärkeää lysiiniä.

Racing Easy Pro sopii erityisesti varsoille ja kasvaville hevosille, siitostammoille sekä valmennettaville hevosille. Kaikille näille hevosryhmille on tärkeää myös riittävä E-vitamiinin saanti. Racing Easy Pro sisältää lisättyä E-vitamiinia 700 mg/kg. Tuotteen koostumus on suunniteltu myös monille allergisille hevosille sopivaksi, sillä se ei sisällä ollenkaan viljoja, sinimailasta, soijaa tai hiivaa.

Keskeiset valmistusaineet: Rypsirouhe, rypsipuriste, ruohojauho, seosmelassi, kasviöljy, esiseokset, aminohapot, perunaproteiini.

Pelletti
Kauraton
Viljaton
Aminohappo-optimoitu
Runsaasti valkuaista
Matala sokeri
Matala tärkkelys
Avainlippu
Ominaispaino: 700 g/l

0,5-2 litraa päivässä hevosen muusta ruokinnasta ja rasituksesta riippuen.

Ravintoaineet
  • Tuotekoodi: SF4738 • Olomuoto: Pelletti • Pakkauskoko: 20 kg • Lavakoko: 800 kg • Ominaispaino: 700 g/l