Racing Builder Mix

Racing Builder Mix on valkuaispitoinen ja kauraton täysrehutyyppinen myslitäydennysrehu hevosille ja poneille.

Racing Builder Mix on laadukas ja monipuolinen rehu hevosille, jotka tarvitsevat runsaasti valkuaista. Sitä suositellaan erityisesti valmennettavien ja kilpailevien hevosten sekä siitoshevosten ruokintaan. Sopii myös hevosille, joiden lihasmassaa halutaan kasvattaa. Racing Builder Mixiä suositellaan käytettäväksi myös tilanteissa, joissa karkearehun valkuaispitoisuus on matala. Builder Mix sisältää runsaasti luonnollisia lihaksiston rakennusaineita. Monipuolinen sisältö on huolellisesti kypsennetty ravintoaineiden imeytymisen varmistamiseksi. Kypsennyksen ansiosta hevonen pystyy käyttämään tehokkaasti hyväkseen viljojen energian ja ravintoaineet. Kypsentäminen ehkäisee myös suolistohäiriöiden syntymistä. Tuotteessa on runsaasti E-vitamiinia. 

Keskeiset valmistusaineet: Höyrykypsennetty ohra, vehnälese, melassileikerae, sinimailasrae, höyrykypsennetty maissi, pellavansiemenpuriste, seosmelassi, porkkana, kasviöljy, kivennäisiä, hivenaineita.

Mysli
Kauraton
Aminohappo-optimoitu
Runsaasti kuitua
Runsaasti valkuaista
Matala sokeri
Ominaispaino: 550 g/litra
Annostus / päivä
  Litraa / vrk
Pikkuponit 0,5 - 2
Isot ponit 1,5 - 3,5 
Varsat ja kasvavat hevoset 1,5 - 4,5
Siitostammat 3 - 7 
Harrastehevoset 3 - 5
Urheiluhevoset 4 - 7

Anna Racing Builder Mixin kanssa riittävästi karkearehua, esim. heinää. Soveltuu ruokinnan ainoaksi väkirehuksi, erillistä kivennäislisää ei tarvita käyttöohjeiden mukaan annosteltaessa.

Ravintoaineet
  • Tuotekoodi: STI82352 • Olomuoto: Mysli • Pakkauskoko: 20 kg • Lavakoko: 480 kg • Ominaispaino: 550 g/litra