Racing Smart

Racing Smart on viisas valinta, kun ponin tai hevosen rehun hyväksikäyttökyky on hyvä ja väkirehun tarve on pieni. Smart on kauraton täysrehu, joka sopii mm. hyville rehunkäyttäjille (esimerkiksi poneille ja alkuperäisroduille) sekä toipilaille hevosille. 

Racing Smart on suunniteltu täyttämään ravintoaineiden tarpeet tasapainoisesti pienemmälläkin annoksella. Huippuasiantuntijoiden kehittämä koostumus, jossa on korkeammat vitamiini-, kivennäis- ja hivenainemäärät. Tuote sisältää sinkin, kuparin, mangaanin ja seleenin orgaanisessa eli luonnollisessa muodossa. Sinkki-, kupari- ja mangaanikelaatit sekä seleenimetioniini imeytyvät tehokkaasti aminohappojen tavoin ja hevoset saavat niistä parhaan hyödyn. Orgaaninen seleeni imeytyy aktiivisesti ja pystyy myös varastoitumaan elimistöön. Orgaaninen seleeni tukee elimistön vastustuskykyä.

Racing Smart sisältää runsaasti kuitua ja täydentää monipuolisesti korsirehua. Se on pölytön, tasalaatuinen ja hygieeninen sekä erittäin maittava täysrehutyyppinen täydennysrehu, joka on valmistettu huolella valituista raaka-aineista.

Tuotteessa on sekä matala tärkkelyspitoisuus että sokeripitoisuus. Tuote ei sisällä kauraa.

Keskeiset valmistusaineet: Melassileike, vehnälese, ohra, ohramallas, ruohojauho, suola, seosmelassi, kasviöljy ja -rasva, kivennäiset ja hivenaineet.

Pelletti
Kauraton
Aminohappo-optimoitu
Runsaasti kuitua
Matala sokeri
Matala tärkkelys
Avainlippu
Ominaispaino: 660 g/l (66 g/dl)
Annostus / päivä
Pikkuponit 0,3-1 l/vrk
Isot ponit 1-1,5 l/vrk
Hevoset 1,5-3 l/pv

Anna Racing Smartin kanssa riittävästi karkearehua, esim. heinää. Voidaan annostella hevoselle kuivana tai kostutettuna. Käyttömäärään vaikuttavat korsirehun laatu ja määrä, hevosen koko, ikä, liikunnan ja rasituksen määrä. Säilytetään asianmukaisessa, kuivassa ja viileässä varastossa.

Ravintoaineet
  • Tuotekoodi: SF4440 • Olomuoto: Pelletti • Pakkauskoko: 20 kg • Lavakoko: 600 kg • Ominaispaino: 660 g/l (66 g/dl)