Vilma Leppäkangas

Vilma Leppäkangas vastaa hevosten ja ratsukoiden valmentamisesta Keski-Suomen Ratsastuskeskuksessa. Vilma tekee sisäänratsastuksia sekä ajo-opettaa valjakkohevosia, valmentaa ja kilpailuttaa eri tasoisia ja -ikäisiä hevosia koulu-, este- ja kenttäratsastuksessa sekä valjakkoajossa. Erityisosaamisena on friisiläisten hevosten valmentaminen sekä friisiläisten Keuring & IBOP valmennus.

Vilma on SRL:n Lajivalmentaja koulu-, este- ja vammaisratsastuksessa ja hänellä on myös ammattivalmentajan tutkinto (VAT) (ratsastusvalmentaja). Vilma valmentautuu ja työskentelee jaksoittain Hollannissa kahdella valmennus-/myyntitallilla (Stal de Mersken, Dressuur- en trainingsstal Laura Zwart).

Hevostemme ruokinta on painottunut Racing -rehuihin. Olemme rakentaneet hevostemme ruokinnan Racing Cool Mix:in pohjalta, johon hevoskohtaisena lisänä Racing Speedpower tai Racing Protein. Hevosemme saavat aamuin illoin Racing Greenline -puuron höystettynä Pellavainen-pellavarouheella sekä kunkin hevosen tarvitsemilla Racing-lisäravinteilla kuten BE ViminJoint Control HAC-100 ViminEnergoil... Friisiläisten jouhet pysyvät vahvoina ja pitkinä Racing Biotinilla, ja rankempien harjoitusten sekä kilpailuiden yhteydessä hevoseni saavat Racing Electrolytea tai Recoverya.