Mallatin Ratsutila

Mallatin Ratsutila on Virroilla toimiva monipuolinen hevosalan yritys, joka tarjoaa täysihoitopaikkoja, ratsutusta ja valmennusta. Tilalla toimii myös ratsastuskoulu.

Kati Mallat huolehtii tallin arjesta kun toinen osakas, kansainvälisesti vuosia kilpaillut Maiju Mallat asuu Ranskassa. Hän vierailee kuitenkin säännöllisesti Suomessa valmentamassa.

Katin tytär, 21-vuotias Jenni Kammonen ratsuttaa ja kilpailuttaa asiakkaiden hevosia. Jenni on menestynyt nuorten GP-tasolla ja kuulunut junioreiden maajoukkueeseen esteratsastuksessa.

Mallatin Ratsutila on pitkään käyttänyt Racing-rehuja. ”Racing-rehusarja on erittäin monipuolinen ja tarjoaa ratkaisun kaikenlaisten hevosten ruokintaan. Lisäksi sarjan rehut ovat maittavia ja kotimaisia”, kertoo Kati Mallat.

”Tallissamme eniten käytetty rehu on Racing Senior. Se pitää hevoset hyvässä kunnossa, ja sopii hyvin muillekin kuin vain iäkkäille hevosille. Myös nirsot hevoset pitävät siitä.”

”Kuumat ja herkkävatsaiset hevoset syövät meillä Racing Selectediä. Lisäksi käytämme Racing Mineral Plus -kivennäistä sekä Racing Greenlinea.”

Lue lisää Mallatin Ratsutilasta: http://www.mallatinratsutila.fi