Jenna Yrjövuori

Jenna on 20-vuotias U25-esteratsastaja Kaarinasta. Hänen ykköshevonen on Graal (i. Argentinus ei. Königin's Sohn KS). Graal on 2008 syntynyt ruuna, jonka kanssa Jenna on tehnyt monta vuotta yhteistyötä ja he ovat yhdessä edenneet U25 GP-tasolle. Tämän kauden tavoitteena on saavuttaa mitalisija Nuorten Ratsastajien SM-kilpailuissa sekä tehdä hyvää, tasaista tulosta nuorten GP-radoilla.

Jenna kertoo, että Graalin rinnalla on kasvamassa useita nuoria hevosia, joista oma Cazzino (i. Catcall ei. Quebec) on 2012 syntynyt ruuna, jonka kanssa he päättivät kauden 2017 110/115cm tasolla nuorten hevosten luokkiin.

Jennan hevoset asustavat kotona Piikkiössä Ylikylän tallilla. Jenna kertoo olevansa monipuolinen ratsastaja: "Totutan rutiinilla nuoret 3-vuotiaat hevoset ratsastuksen alkeisiin, ratsastan ja kilpailen monipuolisesti harrasteratsuista kilpahevosiin".

Jenna on myös edustanut Suomea maajoukkueessa Pohjoismaiden mestaruuskilpailuissa sekä Euroopan mestaruuskilpailuissa tuoden Suomelle arvokkaita pistesijoja kilpailuista

 

2018

- Helsinki International Horse Show, International Finnish Open Final 140 cm 1. sija Graal

- Tallinn International Horse Show, International U25 135 cm 1. sija Graal

- Tallinn International Horse Show, International 130 cm 1. sija Graal

2017

SRL / Lounais-Suomi Aluejoukkuemestaruus Hopea, Vavira

2015

- Juniori Hallimestaruus Kulta Graal

- Joukkuehallimestaruus Pronssi Graal

- Juniori SRL / Lounais-Suomi Aluemestaruus Kulta Graal

- L-S Joukkuemestaruus Kulta, Olivia El Walve

2014

- Juniori SM Hopea Wovia

2013

- Poni SM Kulta Honey

- Pohjoismaiden Mestaruus Ruotsi, Flyinge 5. Honey

- Suomen Ratsastajainliiton Valiomerkki