Hanna & Hannu Härmälä

Hanna ja Hannu Härmälä ovat keskittyneet USA-sukuisten ravivarsojen kasvatukseen Sukkisissa. Sukkisten varsat tunnetaan Hoss-etuliitteestä niiden nimessä. Siitokseen käytettävät tammat on valittu tiettyjen laatukriteerien mukaan hevosten suvun ja kilpailusuoritusten sekä rakenteen mukaan. Tavoitteena on kasvattaa rajoitetulla tammamäärällä mahdollisimman laadukkaita ravihevosia. Sukkisten tilalla pyritään mahdollisuuksien mukaan käyttämään siitosoriita maailman huipulta.

Myös rehustuksen suhteen tallin kriteerit ovat korkealla. Korsirehuna käytetään Suvi Säilöheinää ja kesäaikaan hevoset saavat luonnollisesti laiduntaa rehevillä laitumilla. Täydennys- ja väkirehuina käytössä on oman kauran lisäksi Racing Progress -puolitiiviste ja Racing Mineral -kivennäinen. Valkuaistäydennykseen käytetään aminohappotasapainoitettua Racing Protein -tiivistettä.

"Kasvatuksessa onnistuminen on monen tekijän summa. Kokemuksiemme perusteella olemme valmiita kertomaan ruokinnastamme ja yleensäkin kasvatustoiminnastamme aiheesta kiinnostuneille"